pasta met zalm,
pasta met grote garnalen
erwtensoep (met een warme lunch vooraf)
uit eten bij de spaanjaard: tarbot met een vooraf van aubergine
bij peter: heek en tomatensoep vooraf
en in altea: kleine rode visjes met risotto en krab vooraf
zelf gemaakt:
lamsbout gebakken
dikke soep van varkensschenkel
kalkoen gemarineerd in dikke zoete sherry, gebakken en vocht ingekookt tot stroop (2 maal)
grote garnalen gebakken
hele heek gebakken
tomaten gebakken met kwarteleitjes
erbij zaken als: aardappelen in de oven (asterix! een frans (nb) ras), sla, wortelen, champignons, paprika (echt hele grote), soeppakket bestaande uit raap, knol, pastinaak, wortel,
niet echt veel spannends eigenlijk: alsof de aanvoer in de super in die 2 jaar was veranderd van lokale orientatie naar massaproducutie voor europa en toeristen
brood gebakken
oliebollen met rozijnen geweld in diezelfde dieprode sherry
want verse gist was dus nog wel te vinden in de super (waar zou je dat hier nog kunnen vinden?)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten