zondag 19 augustus 2012

hapjes eten

Oranje paprika geroosterd, en gemalen met oranje turkse paprika, dragon, zout.
Avocado geprakt met sjalot, knoflook, citroensap en beetje rasp, klein gesneden tomaat en pebrilla.
Restant pesto van basilicum, pijnboompit, knoflook, "twijfelkaas".
Muntsaus van appelsap met appelmunt en geleisuiker en citroen, werd opvallend genoeg niet echt dik.
Tatziki van verse augurk, knoflook, marokkaanse munt, zwarte peper en dikke griekse yoghurt.
SAlade van restant pasta, verse berlotti bonen gekookt, gebakken muskaatcourget en stukjes tomaat, met olijfolie.
Pikante gehaktballetjes met ei, zelfrijzend bloem, zout, peterselie, pul biber, gebakken.
Kipppebotjes gekruid door de winkel, gebakken.
Maistortilla van 1 kop maisgriesmeel, 1 kop tarwemeel, circa 1 kop water, zout en gevijzeld korianderzaad, nigella (zwarteuienzaad) en pul biber. Tot deeg gekneed, rusten in koelkast, dun uitrollen, bestrijken met olijfolie en bakken i hete koekepan.


Geen opmerkingen: