dinsdag 28 december 2010

kerst

ganzenborst, puree van aardappel en selderie met kervel, spercieboontjes, cranberries kort gekookt, stoofpeertjes met kaneel

garnalenbisque van koppen en schilden, met beetje roux, en gebonden met creme fraiche en eierdooiers

pastei van kalkoen-drumsticks, gemarineerd in madera, gestoofd, en saus gemaakt met sjalot en champignons en madera, deksel erop van bladerdeeg
gestoofde witlof erbij

en uit wezen eten: grote garnaal met kruidenmengsel (rode peper, lenteui, zout, knoflook), zeevruchtensoep met garnaal, krab, muizenoor(?) en gesnipperde peultjes, oester met zwartebonensaus, witte rijst met rol van tongetje met fruit, lamsrack met een iets zoetige saus (mirin??), bakplaat met vis/garnaal/inktvismengsel met wat groenten en knoflook, en biefstuk in sojasaus, diep en vol van smaak

Geen opmerkingen: