ganzenborst, puree van aardappel en selderie met kervel, spercieboontjes, cranberries kort gekookt, stoofpeertjes met kaneel
garnalenbisque van koppen en schilden, met beetje roux, en gebonden met creme fraiche en eierdooiers
pastei van kalkoen-drumsticks, gemarineerd in madera, gestoofd, en saus gemaakt met sjalot en champignons en madera, deksel erop van bladerdeeg
gestoofde witlof erbij
en uit wezen eten: grote garnaal met kruidenmengsel (rode peper, lenteui, zout, knoflook), zeevruchtensoep met garnaal, krab, muizenoor(?) en gesnipperde peultjes, oester met zwartebonensaus, witte rijst met rol van tongetje met fruit, lamsrack met een iets zoetige saus (mirin??), bakplaat met vis/garnaal/inktvismengsel met wat groenten en knoflook, en biefstuk in sojasaus, diep en vol van smaak
Geen opmerkingen:
Een reactie posten