zaterdag 25 december 2010

tapas voor kerstavond


* olijven uit emmertje
* amandelen zelf meegenomen uit Santa Pola (Pinoso)
* chorizo gebakken met sjalot en knoflook, met kikkererwten, sherryazijn, pepperdew
* tortilla van restant aardappelen in plakjes, plakjes ui, eroverheen handje erwten, anchopepper, en eieren losgeklopt met een beetje melk
* puntpaprika in repen gebakken, met sheeryasijn, kappers knoflook en olijfolie
* rundervinken in stukjes gehuld in bladerdaag
* empanadillas met regioni pp, groene olijven, gedroogde tomaten, tompuree,in bladerdeeg
* tuinbonenpuree, van dubbelgedopte tuinbonen, met munt, limoensap, komijn
* verse komkommer en toostjes erbij
* champignons in gram-deeg met bakpoeder en ras-el-hanout (niet lekker)
* soesjes van bloem-water/olijfolie, losgeroerd met eieren en kaas, gefrituurd
* sardientjes gebakken
* garnalen met knoflook gesudderd

Geen opmerkingen: